Grans formats

Impressió en gran varietat de materials i textures en alta qualitat .

Medi Ambient

Les tintes amb base aigua ofereixen un entorn més saludable, satisfent els més exigents criteris de protecció mediambiental.

Qualitat

La impressió en Làtex ofereix imatges més nítides, i de gran qualitat a altes velocitats, amb colors més vius i brillants.

Versatilitat

Satisfaci diverses necessitats de campanyes i producció des d’aplicacions d’alt valor per a interior fins a aplicacions econòmiques per a exterior.

Especificacions

E

Vinil monomèric

Recomanat per a superfícies planes o lleugerament irregulars per a publicitat exterior i interior (Removible).
En el vinil transparent és recomanable utilitzar tinta blanca per opacar.
Idoni per a aparadors, vitrines, senyalètica, electrodomèstics, ordinadors, TV, etc.
Gruix: 100μ Ample (màx.): 152 cm Colors: Blanc (Mat / Brillant) – Transparent

Vinil PolimèricE

Vinil Polimèric

Gran resistència per a publicitat exterior i interior (Removible). Alt nivell d’opacitat i adaptable a superfícies irregulars. Ideal per aparadors, vitrines, senyalètica, electrodomèstics, ordinadors, TV, etc.
Gruix: 75μ
Ample (màx.): 152 cm
Colors: Blanc (Mate / Brillant)

Vinil Lona reposicionableE

Vinil Lona reposicionable

Vinil monomèric amb micro canals perquè no es formin bombolles d’aire. S’adhereix en múltiples superfícies llises o rugoses (fusta, maó, tèxtil, metall, vidre, etc.) Ideal per a aparadors, vitrines, senyalètica, electrodomèstics, ordinadors, TV, etc.
Gruix: 100μ
Ample (màx.): 152 cm
Colors: Blanc – Transparent

Vinil Windows PerforatE

Vinil Windows Perforat

Vinil perforat adhesiu de fàcil aplicació extraïble. Per a ús exterior o interior, ideal aparadors i finestres, molt demandat per a impressió de publicitat en aeroports, estacions de metro, parets de vidre etc.
Gruix: 180 μ
Ample (màx.): 152 cm
Colors: Blanc

Vinil NanoventosesE

Vinil Nanoventoses

Polipropilè reposicionable amb micro canals per que no es formin bombolles d’aire. S’adhereix a qualsevol superfície polida. iIdeal per aparadors, vitrines, automòbils, senyalètica, electrodomèstics, etc.
Gruix: 210μ
Colors i Ample (màx.): Blanc 127 cm Transparent 125 cm

PolipropilèE

Polipropilè

Polipropilè blanc amb posterior gris. Ideal per realitzar cartells, publicitat en centres comercials, campanyes, pòster, roll ups.
Gruix: 210 μ.
Ample (màx.): 150 cm
Colors: Blanc

Paper Pòster SemifotogràficE

Paper Pòster Semifotogràfic

Paper setinat de gran qualitat. S’imprimeix en mode alta qualitat amb 8 tintes pigmentades. es pot encapsular. Ideal per tanques, mupis, cartells, etc.
Gruix: 200 gr.
Ample (màx.): 152 cm
Colors: Blanc

Paper BluebackE

Paper Blueback

Paper tipus òfset amb posterior blau antitransparencias. Resistent a l’aigua. Ideal per tanca publicitària, cartelleria i publicitat en centres comercials, decoració de parets, etc.
Gruix: 120 gr.
Ample (màx.): 160 cm
Colors: Blanc

ImanE

Iman

PVC magnètic blanc, resistent a la humitat i el aigua. Per adherir a electrodomèstics i pissarres metàl·liques. Ideal per promoció de menjar a domicili, servei tècnic, calendaris, icones, etc.
Gruix: 500-600μ
Ample (màx.): 100 cm
Colors: Blanc (Mate i Brillant)

BacklightE

Backlight

Polièster per calaixos de llum i estructures tipus displays que puguin ser il·luminades des de l’interior. ideal per publicitat d’interior, restaurants, aparadors, centres comercials, etc.
Gruix: 200μ – 210μ
Ample (màx.): 150 cm – 110cm
Colors: Blanc Blanc Dual (Mate / Brillantor) Transparent (PolyTrans)

Adhesiu Baixa AdherènciaE

Adhesiu Baixa Adherència

Polipropilè adhesiu que no deixa residus al enlairar-se. Aplicació en superfícies llises de interior y exterior. Removible (Sense Pretall). Ideal per etiquetes, informació de productes, promoció, senyalètica, miralls d’hotels, etc.
Gruix: 80 μ
Ample (màx.): 137 cm
Colors: Blanc – Transparent

Llenç Mate TorinoE

Llenç Mate Torino

Cotó alta qualitat, s’utilitzen 8 tintes pigmentades per major varietat cromàtica. Ideal per a impressió de quadres amb imatges fotogràfiques.
Gruix: 475μ
Ample (màx.): 150 cm
Colors: Blanc

Lona FronlitE

Lona Fronlit

PVC d’alta qualitat amb teixit de polièster amb acabat mat. Gran resistència, amb tecnologia làtex, es poden realitzar ollados. Ideal per tanques publicitàries, cartells, gràfiques de roll-up i xbanner.
Gruix: 510 gr.
Ample (màx.): 250 cm
Colors: Blanc

TèxtilE

Tèxtil

Impressió directa amb tecnologia làtex amb una alta qualitat, permet diverses aplicacions en publicitat (Aparadors, pancartes, fires i esdeveniments), decoració d’interiors, mobiliari, etc.
tipus: TNT 80 gr. Ample màx: 160 cm
Cosmic 135 gr. Ample màx: 160 cm
StarLight 205 gr. Ample màx: 155 cm
Greyback 330 gr. Ample màx: 155 cm

PVC per terra (sintasol)E

PVC per terra (sintasol)

PVC per terra (no adhesiu) amb impressió d’alta qualitat i colors molt vius. Es pot netejar amb aigua freda o un drap humit. Ideal per botigues i zones comercials, decoració d’interiors, etc.
Gruix: 1300 μ
Ample (màx.): 200 cm
Colors: Blanc

Paper Autoadhesiu Hi-Tack StuccoE

Paper Autoadhesiu Hi-Tack Stucco

Vinil per paret amb textura de pedra, és un film dur, resistent a les marques, flexible, d’alta qualitat blanc dissenyat específicament per a aplicacions gràfiques en paret.
Gruix: 203 μ
Ample (màx.): 137 cm
Colors: Blanc

Paper Autoadhesiu TèxtilE

Paper Autoadhesiu Tèxtil

Wall Tèxtil és un Poliester teixit auto-adhesiu permanent, opac i resistent a l’aigua amb una excel·lent qualitat d’impressió per a aplicacions com paper de paret, decoració de paret i gràfics per paret.
Gruix: 180 μ
Ample (màx.): 150 cm
Colors: Blanc

Requisits

Per imprimir en gran format amb una qualitat òptima, cal que els dissenys es lliurin amb una resolució mínima de 150 ppp. Imprescindible en format PDF. En els suports transparents, és recomanable utilitzar un llit de tinta blanca per opacar el fons (només amb tintes UV) I. aquest fons permetrà veure la imatge sense distorsions provinents d’una font de llum situada a la part posterior de la imatge. En aquest cas en els documents que enviem per impressió, el llit de blanc haura de figurar en una pàgina diferent de la del disseny. Aquest llit de blanc haura anar farcida d’un color directe (al qual renombrarem com White) amb l’opció de sobreimpressió.