Impressió digital color

Una eina molt eficaç per a
campanyes publicitàries.

Beneficis

La Impressió Digital Color permet realitzar tirades curtes a preus molt assequibles de tot tipus de treballs que abans es realitzaven en una impremta òfset: catàlegs, llibres, revistes, targetes, carpetes, fullets, publicitat, etc.
Fins i tot determinats treballs que anteriorment s’havien de realitzar en serigrafia ara és possible imprimir-los en un sistema d’impressió digital.

Requisits

En el moment de sol·licitar els seus treballs, pot triar entre una gran quantitat de suports d’impressió de tot tipus: sintètics, polièster, PVC, polipropilè, transparències, metal·litzats, adhesius, imants, papers amb textura, tota la gamma de papers usats en òfset , així com suports que habitualment s’imprimeixen en serigrafia.

Observacions

La capacitat d’impressió massiva del centre de producció, permet imprimir fins 1.600.000 pàgines A4 a color en 24hs. Gràcies a la tecnologia emprada, la qualitat de la impressió digital és pràcticament igual a la que ofereix un sistema d’impressió òfset.
La impressió digital a color es recomana per a, per exemple, revistes de fins a 40 pàgines en 115gr per tirades de 300 exemplars i per a llibres de 200 pàgines en 100gr per tirades de 300 exemplars.