Impressió sobre
suports rígids

E

Cartró Ploma (Foam)

Material ultra lleuger adequat per a treballs creatius de ús en interiors. S’imprimeix directament amb tintes UVI. Perfecte per a fotografies, cartells publicitaris, expositors, aparadors, estands per a fires, etc.
Gruixos: 5 i 10 mm
Mida Planxa: 150x200cm
Colors: Blanc

E

Forex

Material lleuger de superfície blanca uniforme amb impressió nítida i colors definits i intensos. Ús per a interior i exterior. Les seves aplicacions són múltiples en publicitat (cartells, estands, esdeveniments, etc.), decoració, restauració o senyalètica.
Gruixos: 2,3,5 i 10 mm
Mida Planxa: 150x200 cm
Colors: Blanc

E

Dibond

Sandvitx d’alumini. Excel·lent resistència a l’impacte. Aplicacions en publicitat (estands per a fires i esdeveniments, aparadors, façanes de botigues) decoració d’interiors, fotografia, senyalètica, PVL, etc
Gruixos: 3 mm
Mida Planxa: 150x300cm
Colors: Blanc / Plata i Alumini Raspallat

E

Polipropilè Cel·lular

Material lleuger, econòmic i impermeable l’estructura interior és acanalada. S’imprimeix directament amb tintes UVI, perfecte per a ús exterior. Idoni per a cartells immobiliaris, retolació, monòlits, expositors, etc.
Gruixos: 3,5 mm
Mida Planxa: 120x200 cm
Colors: Blanc, i Groc

E

Glasspack

Plàstic semi-rígid que permet una impressió amb gran detall i qualitat. Ús per a interior i exterior. perfecte per cartelleria en punt de venda, retolació, targetes de visita, etiquetes, fitxes, invitacions, etc.
Gruixos: 700μ
Mida Planxa: 70x100cm
Colors: Blanc i Transparent

E

Cartró compacte

Cartró estucat de doble cara. El cartró amb tripa blanca (Serimatt) és idoni per a cartells, senyalètica, calendaris, taulers, puzles o packaging. El cartró amb tripa gris (Displayline) és perfecte per a expositors, PLV, etc.
Gruixos: 2 mm
Mida Planxa: 120x180 cm
Colors: Tripa Blanca o Gris

E

PET (Polietilè)

Alternativa al metacrilat. Excel·lent transparència i brillo. Termoformables.Excelent resistència al foc. redueixen la transmissió del soroll .Reciclable. les seves aplicacions són molt diverses en publicitat, decoració, senyalètica, cartelleria, estands per a esdeveniments, etc.
Gruixos: 1 i 3 mm
Mida Planxa: 150x200cm
Colors: Blanc i Transparent.

E

Metacrilat

Excel·lent qualitat òptica. Resistència a la intempèrie i a les radiacions ultraviolades. Ús per a interior i exterior. Perfecte per a publicitat lluminosa, decoració, senyalètica, cartelleria, estands i expositors, etc.
Gruixos: 2,3 i 5 mm
Mida Planxa: 200x150 cm
Colors: Blanc i Transparent

E

Kapa-tex

Material compost sobre Foam amb una cara que imita al “lienzo”, aconseguint profunditat visual en les seves impressions, simulant l’aspecte d’un oli. molt demandat per a exposicions fotogràfiques, cartells de botigues, etc.
Gruixos: 5 mm
Mida Planxa: 140x300cm
Colors: Blanc

E

Cartró niu d’abella

Material ecològic molt lleuger amb una estructura interior similar a la d’un rusc d’abelles. Es recomana el seu ús per a interior, així com en zones sense humitat. perfecte per cartelleria i estands, exposicions, mobiliari per a esdeveniments, decoració, PLV, etc.
Gruixos: 10 mm
Mida Planxa: 300x160 cm
Colors: Blanc

E

Fusta Contraxapada

Material versàtil de gran estabilitat, ecològic i molt lleuger.
Perfecte per a campanyes publicitàries de llarg termini, decoració d’interiors, personalització de mobiliari, exposicions, cartelleria, etc.
Gruixos: 12 mm
Mida Planxa: 152x120